Pogoji nakupa

For FAQ/Terms and Conditions page in english language – click here

 

Naročila – Nakupovalna košarica

Nakup v spletni trgovini urikuriart.com je preprost:

  1. Spletni nakup –sprva napolnite svojo košarico z željenimi izdelki in se nato odpravite k izhodu oziroma zaključku naročila.

Ko končate z izbiro izdelkov, kliknite košarico (shopping cart) in nato kliknite na izhod (Check Out) in sledite navodilom na ekranu. Izberite naslov za pošiljanje in način plačila.

  1. Naročilo po e-pošti

Če niste vešči nakupovanja preko spleta, nam na naš naslov hey@urikuriart.com z e-pošto pošljite svoje osebne podatke, naslov za pošiljko, telefonsko številko in točen naziv naročenega izdelka (na spletni strani preverite če je izdelek na zalogi).

Naročilo, v tem primeru, pošljemo po predhodnem plačilu na TRR.

 

Darilno zavijanje

Imate možnost doplačila 3,00 EUR za darilno zavijanje enega artikla in za eventuelno voščilnico oz. vašo čestitko z vašim osebnim sporočilom obdarovancu ob pošiljanju darila na željen (drugi) naslov.

Eventualni tekst in/ali osebne želje, je potrebno napisati v polje “vaše sporočilo ob darilu” ob zaključku naročila.

 

Račun za spletni nakup oz. naročilo z e-pošto

Takoj po zaključku naročila boste, v vseh primerih, dobili e-pošto s potrditvijo in izračunom naročila.

V najkasneje v 24 urah boste po e-pošti prejeli originalni račun v pdf obliki.

Račun bo prav tako priložen naročenim in poslanim izdelkom.

 

 

Cene izdelkov

Vse cene v spletni trgovini so v evrih.

V cenah izdelkov DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

 

Načini plačila

– s kreditno kartico z vašim PayPal računom

– na TRR – plačilo po prejetem računu/predračunu ali UJP položnico na TRR – znesek kupnine nakažete na :

URIKURI,Urška Juršič s.p.,

Igriška ulica 8,

1000 Ljubljana,

Slovenija

IBAN SI56 3400 0102 054 0274

Banka Sparkasse d.d., Ljubljana

BIC  : KSPKSI22XXX

v polje sklic vpišete SI00 in vašo številko naročila ali računa

 

Strošek pakiranja in dostave
Strošek pakiranja in dostave se obračuna avtomatično ob končnem izračunu stroškov in je odvisen od države naslovnika in skupnega zneska:

4,00 EUR za Slovenijo
brezplačno za Slovenijo za naročilo v vrednosti 50,00 EUR ali več

 

Dostava

Dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, Pošta Slovenije pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.

 

Po e-pošti prejmete potrdilo naročila in “sledilno številko”, tako da lahko ob vsakem trenutku preverite stanje naročila.

http://sledenje.posta.si/

 

Kdaj bo izdelek odposlan?

Odpošiljanje vašega naročila bo v primeru plačila Paypal opravljena v 2 do 5 delovnih dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 5 delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš TRR račun.

 

Čas izdelave (v primeru, da izdelek ni na zalogi)

V kolikor izdelek ni na zalogi, si pridržujemo pravice do časa izdelave, ki lahko traja različno za naslednje izdelke:

 

Vračila ali reklamacije

Kupec lahko, v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov, v 14 dneh po prejemu blaga, ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila, in sicer na e-naslov hey@urikuriart.com

 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh, od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oziroma po prejemu vrnjenega izdelka. Če je podjetje zamudilo z vračilom vplačil, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih 30 dni zamude pri vračilu. Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu na naslov:

UriKuri, Urška Juršič s.p.

Igriška ulica 8

1000 Ljubljana

 

Vračilo lahko kupec pošlje po pošti, v tem primeru so stroški pošiljanja na strani kupca, ali dostavi osebno na sedež podjetja. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži.

Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako.

Če je embalaža poškodovana, mora kupec svojo zahtevo sporočiti v 8 dneh po prevzemu blaga.

Izdelki morajo biti neodprti, nerabljeni, količinsko nespremenjeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Rok za zamenjavo izdelkov je 8 dni. Zamenjava izdelkov je mogoča le ob predložitvi računa oz. kopije računa.

 

Kupljeno blago ni mogoče vrniti za izdelke na razprodaji ali ob nakupi darilnega bona (t.i. gift voucher).


Informacije

Za vse informacije, pomoč, napotke, obrazložitve načina naročanja ali plačila, pomisleke in več, pošljite e-pošto na naslov hey@urikuriart.com

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Hvala za vaše zaupanje!

 

© UriKuri, 2018.

Vse pravice pridržane.